Vánoční otevírací doba

24.12. ZAVŘENO
25.12. 18–02
26.–28. 12. 08-02
29.–30.12. 10–02
31.12. 20–02
1.1. ZAVŘENO

Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

#HomeOfficeFriendly #PetsWelcome
#NoSmoking #FreeWifi #DjLounge

Menu
  • Obědy
    Snídaně:
    Sezónní nabídka denně od 8–10.50 h, o víkendech až do 15 h.
    Obědy:
    Polévka a hlavní jídlo 150–160 Kč; velká polévka s pečivem 85 Kč. Každý všední den od 12–15 h.
    Večeře:
    Denně od 18–21.50 h.
    Obědový salát týdne:
    — Salát s tuňákem, bramborami, vejcem, sušenými rajčaty a špenátem 3 4 135 Kč

    po 17/12 oběd (vaří Jakub)
    Krémová polévka z pečené mrkve vegetarian 9 7 45 Kč
    Chlupaté knedlíky, uzené maso a bílé zelí 1 135 Kč
    Tarhoňa s brynzou, karamelizovaným fenyklem a pečenými barevnými mrkvemi 1 7 125 Kč

    út 18/12 oběd (vaří Tomáš)
    Bramborový krém s pažitkou a mandlemi vegetarian 7 8 45 Kč
    Černá čočka na kyselo, jehněčí klobásky, vejce, kváskový chléb 1 3 135 Kč
    Smetanová omáčka s hříbky, vařené brambory s pažitkou vegetarian 1 7 125 Kč

    st 19/12 oběd (vaří Tomáš)
    Krém z bílých fazolí s pečeným česnekem vegan 45 Kč
    Chicken tikka masala, rýže 7 11 135 Kč
    Dal z červené čočky, rýže, jogurtový dip s koriandrem vegetarian 7 11 125 Kč

    čt 20/12 oběd (vaří Monika)
    Thajská polévka s kokosovým mlékem vegan 6 8 11 45 Kč
    Kuřecí satay, arašídová omáčka, pšeničné nudle 1 5 6 11 135 Kč
    Banánové kari s kokosovým mlékem, rýže vegan 6 8 11 125 Kč

    pá 21/12
    oběd (vaří Jakub)
    Batátová polévka s kardamomem a kokosem vegan 8 45 Kč
    Kuře na paprice, špecle 1 7 135 Kč
    Kapustové karbanátky, šťouchané brambory, mayo s křenem vegetarian 1 3 7 125 Kč

    Seznam alergenů

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
  • Nápojový a jídelní lístek

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme.
    Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Nápojový a jídelní lístek ke stažení (PDF)

DJ's Program

čt 6/12 Antonie Lecher
pá 7/12 Seegeng
so 8/12 Chep

so 15/12 Shefsky

čt 20/12 dvvn
pá 21/12 vn/svnssn
so 22/12 Edvard

čt 27/12 Ahz a Annita
pá 28/12 GH
čt 20/12 denny krygr

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Nabídka práce

Barman/ka & barista/baristka

Baví tě práce za barem, život a lidi kolem? Pídíme se po lidech, kteří mají rádi práci v partě, rychle se pohybují a učí a se zákazníkem jsou během pár minut skoro kámoši. Zkušenosti oceníme, ale nejsou podmínkou. Nemusíte žonglovat shakerem jako Tom Cruise, stačí když budete mít rozhled a do práce se naplno ponoříte. A budete ji milovat. Stejně jako my, i když to někdy v noci může být slušnej Saigon.

Hledáme nadšeného kuchaře s praxí na part-time i na full-time

Vaříme všechno, od českých knedlíků po asijské úlety. Máme plně vybavenou profesionální kuchyni a skvělou pomocnou sílu k ruce. Infuzujeme, fermentujeme, máme sous-vide a další. Necháváme ale volnou ruku nápadům, Menu tvoříme kolektivně a inspirujeme se navzájem. Máme sezónní snídaňové a večeřové menu a proměnlivou obědovou nabídku. Vaříme od rána až do noci v dvousměnném provozu. Jsme mladý a malý kolektiv, spojuje nás především vášeň pro naši práci.

Poznáváte se? Pište na matej@barcobra.cz.

Rezervace a kontakt
Otevírací doba

V týdnu   8.00 - 2.00
Sobota   10.00 - 2.00
Neděle   10.00 - 0.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: matej@barcobra.cz

Rezervovat stůl