Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

#HomeOfficeFriendly #PetsWelcome
#NoSmoking #FreeWifi #DjLounge

Menu
Snídaně:
Denně od 8–10.50 h, o víkendech od 10–15 h.
Obědy:
Každý všední den od 12–15 h nebo do vyprodání. Polévka a hlavní jídlo 155–165 Kč; velká polévka s pečivem 85 Kč.
Večeře:
Denně od 18–21.50 h.
  • Obědy
    Obědový salát týdne: Salát s uzeným lososem, pečená řepa a brambory, kopr, hořčičný dresink 135 Kč
    Večeře týdne: Trhaná kachna, dýňové rösti, dva druhy červeného zelí, škvarková drobenka 235 Kč
    Víkendový brunch: Bramborové Latkes, uzený losos, pečená řepa, žervé, křen, hořčičný kaviár, kopr 195 Kč


    po 11/11 oběd (vaří Nikolas)
    Rajčatová polévka, kadeřávek, krutony vegan 45 Kč
    Houbové spezzatino, grenaille, peperoncino olej, pecorino vegetarian 130 Kč
    Špenátové lasagne, ricotta, bešamel, uzené mandle vegetarian 130 Kč


    út 12/11 oběd (vaří Fajar)
    Květáková polévka s miso vegan 45 Kč
    Babi Kecap - indonézské dušené vepřové, sladká sojová omáčka, šitake, bambus, jasmínová rýže 140 Kč
    Žluté kari, pečené zelí, klíčky, koriandr, jasmínová rýže vegan 130 Kč


    st 13/11 oběd (vaří Jonathan)
    Francouzská cibulačka, krutony, gruyere vegetarian 1 7 45 Kč
    Pečené kuře, omáčka z bílého vína, pečený medový pastinák, brambory 1 7 140 Kč
    Penne, houby, omáčka z červeného vína vegetarian 1 7 130 Kč


    čt 14/11 oběd (vaří Blažej)
    Kuřecí vývar, zelenina, nudle 1 9 45 Kč
    Brynzové halušky, slanina, zakysaná smetana 1 7 140 Kč
    Bramborový guláš, kváskový chléb vegetarian 1 130 Kč


    pá 15/11 oběd (vaří Nikolas)
    Kimchi polévka, tofu, nudle 45 Kč
    Trhané yuzu kuře, soba nudle, ponzu, jarní cibule 140 Kč
    Vejce, kimchi, udon nudle, pak choi, vývar 130 Kč

  • Snídaně & večeře
    Snídaně
    Lívance - nutella, straciatella tvaroh, višňová omáčka 1 3 7 8 165 Kč
    Granola - jogurt nebo rostlinné mléko, jablečný kompot, vlašské ořechy, karamel, křížaly 1 7 8 140 Kč
    Omeleta - Uzené máslo, focaccia, salát 1 3 7 145 Kč
    Sázená vejce - kváskový chléb, řepový relish, se slaninou nebo bez 1 3 7 170/145 Kč
    Šakšuka - vejce 63°C, čerstvý sýr, mangold, kadeřávek, dýně, špalda, focaccia 1 3 7 8 165 Kč
    Hummus a chléb - žitný chléb, čerstvý sýr, hummus, mrkvové pesto, grilovaná a nakládaná zelenina, dukkah 1 7 8 11 185 Kč
    Víkendový brunchový speciál - Speciální menu našich kuchařů, které měníme každý víkend.



    Večeře
    Cobří klobása - Fermentovaná klobása, zauzená bramborová kaše, hořčičná omáčka, angrešt z léta, smažené zelí 1 7 9 10 235 Kč
    Divočák a špecle - Masové kuličky, šípková omáčka, perník, červené zelí, šťovík 1 3 7 9 235 Kč

    Kachní ramen - Kachní prso, vejce, knedlíček, nudle, enoki, yuzu, sezam 1 3 4 6 9 11 265 Kč
    Pstruh a chléb - Žitný chléb, mrkvové pesto, ředkvičky, sušený žloutek 1 3 4 7 185 Kč
    Brambory a dýně - Dýňová espuma, vlašské ořechy, spálený čedar, seno 7 8 185 Kč
    Mezze plate - Falafel nebo halloumi nebo jehněčí klobásky, hummus, baba ganoush, olivy, nakládaná zelenina, dukkah, focaccia 1 7 8 11 225 Kč
    Trhanec a jablka - Vanilkový krém, jablečný kompot, křížaly, mandle 1 3 7 8 145 Kč
    Večerní speciál - speciální večerní menu našich kuchařů, které měníme každý týden. 155-225 Kč

    Celodenní hojnost
    Hummus, foccacia a zelenina vegan 1 11 95/115 Kč
    Baba ganoush, focaccia a zelenina vegan 1 11 95/115 Kč
    Játrová paštika, kváskový chléb 1 7 95 Kč
    Kachní rillettes, corničonky, cibulky, focaccia 95 Kč
    Olivy se sušenými rajčaty a artyčoky vegan 85 Kč
    Rybičková, kopr, kváskový chléb 1 4 7 75 Kč
    Ďábelská směs, česnek, kváskový chléb 1 3 7 95 Kč
    BBQ oříšky 8 9 10 75 Kč

  • Nápojový lístek

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme.
    Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Nápojový a jídelní lístek ke stažení (PDF)

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
DJ's Program

pá 1/11 Martin Vagner
so 2/11 dvvn

čt 7/11 Denny Krygr
pá 8/11 Ahz & Annita
so 9/11 Alexis & Mirex

čt 14/11 DUMA
pá 15/11 Seegeng
so 16/11 vn/svnssn

čt 21/11 Chep
pá 22/11 Sam Gittis
so 23/11 Thomas Dexter

čt 28/11 Gadjo.cz

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Nabídka práce

Barman/ka & barista/baristka

Baví tě práce za barem, život a lidi kolem? Pídíme se po lidech, kteří mají rádi práci v partě, rychle se pohybují a učí a se zákazníkem jsou během pár minut skoro kámoši. Zkušenosti oceníme, ale nejsou podmínkou. Nemusíte žonglovat shakerem jako Tom Cruise, stačí když budete mít rozhled a do práce se naplno ponoříte. A budete ji milovat. Stejně jako my, i když to někdy v noci může být slušnej Saigon.

Hledáme nadšeného kuchaře s praxí na part-time i na full-time

Vaříme všechno, od českých knedlíků po asijské úlety. Máme plně vybavenou profesionální kuchyni a skvělou pomocnou sílu k ruce. Infuzujeme, fermentujeme, máme sous-vide a další. Necháváme ale volnou ruku nápadům, Menu tvoříme kolektivně a inspirujeme se navzájem. Máme sezónní snídaňové a večeřové menu a proměnlivou obědovou nabídku. Vaříme od rána až do noci v dvousměnném provozu. Jsme mladý a malý kolektiv, spojuje nás především vášeň pro naši práci.

Poznáváte se? Pište na matej@barcobra.cz.

Rezervace

K rezervaci míst použijte náš nový rezervační systém.

Rezervovat stůl

Kontakt
Otevírací doba

Pondělí   8.00 - 1.00
Út – Pá   8.00 - 2.00
Sobota   10.00 - 2.00
Neděle   10.00 - 1.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: matej@barcobra.cz
Kontakt na bar: +420 777 355 876

Zpracováváme tyto osobní údaje.