Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

#HomeOfficeFriendly #PetsWelcome
#NoSmoking #FreeWifi #DjLounge

Menu
Snídaně:
Denně od 8–11 h, o víkendech od 9–15 h.
Obědy:
Každý všední den od 12–15 h nebo do vyprodání. Polévka a hlavní jídlo 165–170 Kč; velká polévka s pečivem 85 Kč.
Večeře:
Denně od 18–22 h.
  • Obědy
    Obědový salát týdne: Fattoush - libanonský zeleninový salát se smaženou pitou, římskými listy & granátovým jablkem vegetarian 1 145 Kč
    Večeře týdne: Srnčí hřbet s lesními houbami, celerovým pyré, grilovanou šalotkou, pěnou z fermentované řepy a silnou omáčkou 7 9 225 Kč
    Víkendový brunch: Frittata s houbami, olivami, pečenými rajčaty, šalotkou & mozzarellou vegetarian 3 7 175 Kč


    po 28/9 oběd (vaří Lubomír)
    Krém z pečeného česneku & brambor vegetarian 7 9 45 Kč
    Kuřecí supreme, jihočeská lepenice, křupavý kadeřávek 7 9 145 Kč
    Pilaf rýže se sezónni zeleninou & špenátem, harrisa jogurt vegetarian 7 8 140 Kč


    út 29/9 oběd (vaří Lukáš)
    Minestrone & sýr Gran moravia vegetarian 7 9 12 45 Kč
    Manzo tonnato - hovězí roštěnec s tuňakovou majonézou, grenaille, rukola & kyselý celer 3 4 7 9 10 150 Kč
    Gnocchi se špenátovým pestem, kadeřávkem, lanýžovou strouhankou &, ovčí ricottou vegetarian 1 3 7 145 Kč


    st 30/9 oběd (vaří Tomáš)
    Kuřecí kaldoun, zelenina celestýnské nudle 1 3 7 9 45 Kč
    Konfitované kachní stehno, špenát, bramborový knedlík 1 3 7 145 Kč
    Čočka na kyselo, vejce, nakládaná okurka, smažená cibulka, kváskový chléb vegetarian 1 3 7 9 140 Kč


    čt 1/10 oběd (vaří Lubomír)
    Brokolicová polévka s nivou vegetarian 7 9 45 Kč
    Pečený vepřový bok, grenaille & salat coleslaw s čedarem 7 10 145 Kč
    Středomořský talíř se sýrem halloumi, kuskusem, pečenou zeleninou, hummusem & fokáčou vegetarian 1 7 11 140 Kč


    pá 2/10 oběd (vaří Blažej)
    Žampionový krém s bylinkovým máslem vegetarian 7 9 45 Kč
    Nepálské jehnečí s hráškem & jasmínovou rýží 7 9 145 Kč
    Libanonská musaka - lilek, cizrna, sušená rajčata vegan 1 9 11 140 Kč

    Seznam alergenů

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
  • Nápojový lístek

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme.
    Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Nápojový a jídelní lístek ke stažení (PDF)

Věnujte radost

Když na něco usilovně myslíme, náš mozek věří, že se to doopravdy děje. Jediná myšlenka na páteční drink, sobotní brunch a nedělní kafe tak v našem těle namíchá pořádný koktejl z endorfinů, serotoninu, dopaminu a oxytocinu, který bychom si v téhle době měli dávkovat od rána do večera. V Cobře teď kromě obědů máme i zážitky a vy můžete těm, které máte rádi, věnovat těšení.

PS: Nám tím zároveň můžete pomoct. Hodně. K zakoupení v Cobře.



Ty a já a kafe na parapetu?
150 Kč


Zvu tě na drink. Nebo dva?
350 Kč


Sobota a brunch. Brzy!
550 Kč
DJ's Program

4/9 Aurelien
5/9 Sam Gittis

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Práce

Vyber si práci, která k tobě sedí nejvíc. Chceš pracovat v kavárně a servírovat obědy a limonády? Je ti blízká spíše atmosféra večerního baru? Nebo tě láká vařit v naší otevřené kuchyni? V Cobře můžeš být čímkoli.

Vyplnit formulář

Kontakt
Otevírací doba

Po – Čt   8.00 - 01.00
Pá        8.00 - 02.00
So        9.00 - 02.00
Ne        9.00 - 01.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: monika@barcobra.cz, matej@barcobra.cz
Kontakt na bar: +420 777 355 876

Rezervace přijímáme min. 24 hodin předem, pouze prostředníctvím online formuláře níže. Na dnešní den rezervujeme pouze osobně v baru, pokud ještě máme místo.

Rezervovat stůl

Zpracováváme tyto osobní údaje.