Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

Menu

Naše obědy jsou zpět. Od pondělí do pátku, od 11:30 do 15 hodin, nebo do vyprodání zásob. Obědy obměňujeme každý den, na každou sobotu pak chystáme od 10:00 do 15:00 velký brunch. Aktuální večeře a drobné občerstvení pak najdete v hlavním menu.

  • Jídelní lístek
    Obědy 6 - 10/2
    Podáváme vždy od 11:30 do 15:00, nebo do vyprodání porcí




    Polévka dne

    Můžete si dát malou či velkou porci. K hlavnímu jídlu se slevou.
    45 / 60 / 105 Kč

    Salát týdne

    Freekeh, pečené mrkve, pomerančová čekanka, pesto z mrkvové natě, granátové jablko, dukkah & focaccia
    vegan 1 8 205 Kč

    Pondělí 6/2 (vaří Kryštof)

    Vepřové karé s dýňovým pyré s chilli, zázvorem a kokosovým mlékem
    palivé 205 Kč

    Thajský nudlový salát s červeným zelím, mrkví, okurkou, arašídy a koriandrem
    vegan 5 6 190 Kč

    Úterý 7/2 (vaří Walter)

    Polpettone - Italská drůbeží sekaná s bramborovo-batátovým pyré
    1 3 7 9 195 Kč

    Pečená hlíva ústřičná s bramborovo-batatovým pyré & růžičková kapusta se semínky
    vegetarian 7 190 Kč

    Středa 8/2 (vaří Lukáš)

    Pečené kuře, jehněčí kofta, hummus z bílych fazolí, okurky s jogurtem a mátou, granátové jablko & pita
    1 7 11 205 Kč

    Fallafel, hummus z bílých fazolí, harisa, grenaille & pita
    pálivé vegan 1 7 11 190 Kč

    Čtvrtek 9/2 (vaří Petr)

    Mrouzia - marocké dušené hovězí s rozinkami, mandlemi a rajčaty, rýže basmati
    Spicy 1 7 11 205 Kč

    Pečené grenaille, krémová koprová omáčka, pošírované vejce, lískové ořechy
    Vegetarian 1,7, 190 Kč

    Pátek 10/2 (vaří Dan)

    Kuřecí satay s arašídovovou omáčkou s kokosovým mlékem, jasmínová rýže a sladkokyselý chilli salát
    pálivé 5 6 195 Kč

    Lilkové lasagne s mozzarellou
    vegetarian 1 7 190 Kč

    Seznam alergenů

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
  • Nápojový lístek

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme. Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Menu ke stažení (PDF)

Práce

Vyber si práci, která k tobě sedí nejvíc. Chceš pracovat v kavárně a servírovat obědy a limonády? Je ti blízká spíše atmosféra večerního baru? Nebo tě láká vařit v naší otevřené kuchyni? V Cobře můžeš být čímkoli.

Vyplnit formulář

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Kontakt
Otevírací doba

Po    11.30 - 00.00
Út    11.30 - 01.00
St    11.30 - 01.00
Čt    11.30 - 01.00
Pá    11.30 - 02.00
So    10.00 - 02.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: monika@barcobra.cz, matej@barcobra.cz
Kontakt na bar (neslouží pro rezervace): +420 777 355 876

Rezervace přijímáme 24 hodin předem, prostředníctvím online formuláře níže. Na dnešní den rezervujeme osobně v baru, pokud ještě máme místo.

Rezervovat stůl

Zpracováváme tyto osobní údaje.