Bar Cobra

Jméno po legendární herně s nonstop provozem jsme nechali, vše ostatní předělali. Tak, jak to máme rádi. Bez životních mouder, velkých plánů a půjček. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

Aktuální fotky jídel a drinků sledujte na našem  Instagramu.

Menu
  • Obědy
    Obědy 22/4 - 26/4
    Podáváme vždy od 11:30 do 15 hodin, nebo do vyprodání porcí.
    Polévka dne
    Můžete si dát malou či velkou porci. K hlavnímu jídlu se slevou.
    45–60–105 Kč
    Salát týdne
    Salát z rajčat, mrkev, řapíkatý celer, červená cibule, fazole borlotti, čekanka, frisée, bazalka, parmazán & krutony
    veggie 195 Kč
    Pondělí 22/4 (vaří Petr)
    Treska, mačkaná kukuřice, omáčka z uzené papriky & kapustičky
    3 7 210 Kč
    Cannelloni plněné ricottou a špenátem, rajčatová omáčka & bešamel
    veggie 1 7 195 Kč
    Úterý 23/4 (vaří Kryštof)
    Hot dog, chorizo, chimichurri & hranolky
    pálivé 1 3 7 215 Kč
    Ragů z dýně, bílých fazolí, kukuřice, restovaná hlíva & koriandr
    vegan 195 Kč
    Středa 24/4 (vaří Lukáš)
    Kuřecí řízek & selský bramborový salát
    195 Kč
    Portobello burger s hermelínem, salátové listy, rajčatová salsa s jalapeňo & bylinková mayo
    veggie pálivé 195 Kč
    Čtvrtek 25/4 (vaří Lukáš)
    Bramboráčky, zelí, slanina & bylinková zakysaná smetana
    195 Kč
    Pečené miso karotky, chřest, nakládaná šalotka, labneh & salát z kamutu
    veggie 195 Kč
    Pátek 26/4 (vaří Walter)
    Vepřová plec na houbách & rýže
    1 205 Kč
    Gnocchi s gorgonzolou, hruškami & vlašskými ořechy
    veggie 1 7 8 195 Kč
  • Brunch
    V sobotu & neděli 27/4 - 28/4 od 10 do 15 hodin.
    Polévka dne
    Můžete si dát malou či velkou porci. K hlavnímu jídlu se slevou.
    45–60–105 Kč
    Sendvič
    Hovězí šunka, hořčičná mayo s medvědím česnekem, kysané zelí s papričkami & ementál
    1 3 7 10 235 Kč
    Nachos Benedikt
    Dvě pošírovaná vejce z volného chovu, siracha holandská omáčka, naše nachos, nakládané papričky, cheddar & koriandr
    veggie pálivé 1 3 7 9 235 Kč
    Croque madame
    Sendvič se sýrem ementál, hovězí šunkou, bešamelem v toustovém chlebu, sázené vejcem z volného chovu & little gem s citronovým dresinkem
    1 3 7 9 240 Kč
    Trhanec & višně
    Kakaový trhanec z podmáslí, marinované višně, žloutkový krém & oříšky
    veggie 1 3 7 8 210 Kč
    Mezze talíř s falafelem
    Baba ganoush, hummus ze žlutého hrachu, muhammara z vlašských ořechů, nakládaná zelenina, směs koření dukkah, granátové jablko a naše foccacia
    vegan 1 8 11 245 Kč
    Mezze talíř s halloumi
    Baba ganoush, hummus ze žlutého hrachu, muhammara z vlašských ořechů, nakládaná zelenina, směs koření dukkah, granátové jablko a naše foccacia
    veggie 1 7 8 11 250 Kč
    Mezze talíř s Merguez klobáskami
    Baba ganoush, hummus ze žlutého hrachu, muhammara z vlašských ořechů, nakládaná zelenina, směs koření dukkah, granátové jablko a naše foccacia
    1 7 8 11 260 Kč
  • Nápoje
DJs

Od čtvrtka do soboty od 21.00.

čt 25/4 Ahz & Annita
pá 26/4 Gianni Hansen
so 27/4 EliO
so 27/4 Brunch edition 11:00-15:00: Thomas Dexter

čt 2/5 Ahz & Annita
pá 3/5 Chuck
so 4/5 Myclick

čt 9/5 Ahz & Annita
pá 10/5 Gianni Hansen
so 11/5 Brunch edition 11:00-15:00: Thomas Dexter
so 11/5 Diom

Práce

Vyber si práci, která k tobě sedí nejvíc. Chceš pracovat v kavárně a servírovat obědy a limonády? Je ti blízká spíše atmosféra večerního baru? Nebo tě láká vařit v naší otevřené kuchyni? V Cobře můžeš být čímkoli.

Vyplnit formulář

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Kontakt
Otevírací doba

Po    11.30 - 00.00
Út    11.30 - 01.00
St    11.30 - 01.00
Čt    11.30 - 01.00
Pá    11.30 – 02.00
So    10.00 - 02.00
Ne    10.00 - 16.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: matej@barcobra.cz, tomas@barcobra.cz
Kontakt na bar (neslouží pro rezervace): +420 777 355 876

Rezervace přijímáme 24 hodin předem, prostředníctvím online formuláře níže. Na dnešní den rezervujeme osobně v baru, pokud ještě máme místo.

Rezervovat stůl

Zpracováváme tyto osobní údaje.